Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers Today 2022

Reading Time: 4 minutes

The Amazon Great Republic Day Sale 2022 (16-20 Jan) will be kicking-off soon with lots to offer to its customers in top deals, Amazon Pay cashback offers, bank offers, Quiz Rewards, and much more. Talking about the quiz, we have got you the Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Today. 

These Amazon Quizzes contain simple questions which you need to answer correctly to stand a chance to win smartphones, Amazon Pay cash prizes, and much more. Before moving on, here’s a great way to earn extra rewards while shopping in the Amazon Great Republic Day Sale.

Earn Extra upto 6.8% Rewards on Amazon Great Republic Day Sale 2022 

Yes, you heard it right. You can Earn an extra upto 6.8% Rewards on Amazon Great Republic Day Sale 2022 along with the regular sale deals and bank offers. Zingoy is offering an additional upto 6.8% Rewards in this Amazon Sale. You can redeem this reward amount to buy Amazon Gift Cards for free. What’s more, save big with these Best Amazon Great Republic Day Sale offers specially curated for this sale. 

How to Find the Amazon Great Republic Day Sale Quiz Today?

Follow the below mentioned simple steps to Find the Amazon Great Republic Day Sale Quiz Today.

  • Open your Amazon App.
  • Select the ‘Amazon Great Republic Day Sale’ banner which is on the top.
  • Scroll down a bit to find the ‘Amazon Great Republic Day Sale Quiz’ banner.
  • That’s it! Now play whichever quiz you want to and stand a chance to win big.

Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Spin and Win iPhone 13, ₹50000, and more

In the Amazon Great Republic Day Sale Quiz for Spin and Win, you need to spin the wheel and answer a simple question to stand a chance to win the following prizes.

  • ₹1,000
  • ₹5,000
  • ₹15,000
  • ₹50,000
  • iPhone 13
  • Better luck next time

Question : Amazon Prime members will get 24 hours early access to the Great Republic Day sale. Is this statement True/False? 

Answer : True

Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Spin and Win Samsung S21, Sony Headphones, and more

Checkout the Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Spin and Win contest. You can win Samsung S21, Sony Headphones, and more as shown below.

  • ₹50
  • ₹10,000
  • ₹15,000
  • Sony Headphones
  • Samsung S21
  • Better luck next time

Question : Using which bank’s credit card can customers avail 10% instant discount while shopping during Amazon Great Republic Day Sale?

Answer : SBI Credit Card

Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Answer and Win ₹100000

The Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers for Answer and Win ₹100000 include 5 simple questions.

Question 1 : Using which bank’s credit card can customers avail 10% instant discount while shopping during Amazon Great Republic Day Sale?

Answer : SBI Credit Card

Question 2 : Amazon prime members will get 24hours early access to the Great Republic Day sale. Is this statement True/False?

Answer : True

Question 3 : During Amazon’s Great Republic day sale, you can get up-to_____off on Amazon fashion products.

Answer : 80%

Question 4 : What benefits will you be getting on Amazon’s Great Republic Day Sale?

Answer : All of the above

Question 5 : Which of these brands are in focus during the Great Republic Day Sale?

Answer : All of the above

Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers Today for Jackpot : Win OnePlus 9R 5G

You need to pull the slot machine and get the desired combinations to win. The Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers Today for Jackpot can win you a OnePlus 9R 5G. Also, you can win a Sony Bluetooth Party Speaker, and Amazon Pay cash prizes.

Question : When was the first Republic Day celebrated?

Answer : 26th January, 1950 

This was all about the Amazon Great Republic Day Sale Quiz 2022. All the quiz winners will be announced on 25th Jan 2022. You can check the Amazon Great Republic Day Sale Quiz Winners List here or in the Amazon App under the FunZone section.

Note : There might be many winners for a particular reward so prizes will be equally distributed in such cases.

Summary
Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers Today 2022
Article Name
Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers Today 2022
Description
These Amazon Quizzes contain simple questions which you need to answer correctly to stand a chance to win smartphones, Amazon Pay cash prizes, and much more.
Author
Publisher Name
Zingoy
Publisher Logo