Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers Today & Games : Win Exciting Rewards (app-only)

Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers Reading Time: 3 minutes

Now, along with saving via Amazon Great Freedom Festival Sale offers, you can also win exciting rewards & prizes. This can be done by participating in the Great Freedom Festival Amazon Quiz on the Amazon app. You simply need to give the Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers correctly (if you get it wrong, there is no 2nd chance) and enter the lucky draw. You can win Amazon Pay cash prizes, iPhone 12 Pro, and more. There are many more Amazon games available where you can win. Now, let’s check the Amazon Quiz Answers Today. 

You can check the Best Amazon Great Freedom Festival Sale Offers and get upto 4.08% Rewards via Zingoy. Thus, you will save over & above the Amazon sale prices and bank offers. Besides, if you are looking for Independence Day gifts then Amazon Gift Cards are here.

Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers for Spin & Win : Win iPhone 12 Pro, Rs 10000, and more

The Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers for Spin & Win lets you win an iPhone 12 Pro, Rs 10000, and more. This Amazon game contains the following prizes via lucky draw.

  • Headphones 
  • Rs 5000
  • Rs 10000
  • 1000 Rs
  • iPhone 12 Pro
  • Better Luck Next Time

After claiming your prize you need to take part in the Amazon quiz. Check this Amazon quiz answers below.

Q) The Great Freedom Festival, where you can get amazing discounts on your favourite brands on Amazon starts from ___?

Answer – 5th August 2021

Spin & Win Winners Announcement Date

You can check the Spin & Win Winners on 11th August 2021.

Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers for Funzone Jackpot : Win Rs 20000 and more

In the Amazon Great Freedom Festival Funzone Jackpot you simply need to pull the lever and get 3 similar images. The Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers and prize list is shown here.

Prize Mix (3) Required Amazon Pay Reward No of Winners
Flowers  Rs 20000 1
Paper Windmill Rs 10000 1
Air Balloon Rs 5000 2
Paper Plane Rs 1000 5
Kite  Rs 50 100

Now, answer this question to enter the lucky draw.

Q) The Great Freedom Festival, where you can get amazing discounts on your favourite brands on Amazon starts from ___?

Answer – 5th August 2021

Amazon Great Freedom Festival Quiz Answers Today : Win Rs 50000

There are 5 questions in this Amazon Great Freedom Festival Quiz. To enter the lucky draw (Rs 50000) you need to get all the Amazon Great Freedom Festival Quiz Answers Today right. 

Q1) The Great Freedom Festival is on ___ dates on Amazon?

Answer – August 5th to 9th

Q2) Which bank offers a 10% instant discount during the Great Freedom Festival?

Answer – SBI Bank

Q3) How many fashion styles do you get to choose from on Amazon fashion during the Great Freedom festival?

Answer – 40 Lakh+

Q4) Which of the following categories is going to have a 60- 80% discount during the great freedom festival?

Answer – All of the Above

Q5) You can get up-to additional ___ cashback on certain products during the Great Freedom festival?

Answer – Rs 500

Amazon Great Freedom Festival Quiz Winners Announcement Date

You can check the Amazon Great Freedom Festival Quiz Winners on 10th August 2021.

Quiz Answers for Amazon Fashion Game : Win upto 5000 and other exciting rewards

The Great Freedom Festival Quiz Answers for Amazon Fashion is a spin & win game where you can win upto Rs 5000 and other exciting rewards.

Prize List

  • Rs 1000
  • Rs 2000
  • 3000 Rs
  • Rs 5000
  • Better Luck Next Time
  • Rs 50 Discount on min Rs 300

Now check the quiz question and answer.

Q) Which of the below fashion related top brands are available on Amazon?

Answer – All of the Above

Check the Winners Announcement on 11th August 2021.

Check Amazon Great Freedom Festival Quiz Winners List

You can Check Amazon Great Freedom Festival Quiz Winners List here for spin & win, funzone jackpot, and Amazon fashion. Moreover, you can view the list of all the Amazon contest winners. You simply need to select the month & year and contest name to see if you have won or not.

This is how you can Save, Shop and Earn during the Amazon Great Freedom Festival Sale [Video]

Summary
Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers Today & Games : Win Exciting Rewards (app-only)
Article Name
Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers Today & Games : Win Exciting Rewards (app-only)
Description
You simply need to give the Great Freedom Festival Amazon Quiz Answers correctly and enter the lucky draw. You can win Amazon Pay cash prizes, iPhone 12 Pro, and more.
Author
Publisher Name
Zingoy
Publisher Logo
August 3rd, 2021 by