Amazon Great Indian Festival Diwali Sale 2025 is live right now! Shoppers are in not just for savings but also for bumper prizes and free Amazon cashback. Just participate in an Amazon Diwali Spin the Wheel contest or a Stickers contest or a Quiz contest and win exciting prizes such as iPhone 17 Pro, upto ₹30,000 cashback and much more. In this article, you’ll find a list of all the Amazon Diwali Spin & Win and Quizzes (2025) to participate in and win big prizes.

Amazon Daily Diwali Dhamaka Quiz (5 Days Bumper Prizes) Win iPhone 17 Pro
Contest Valid Till | 6th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 21st Oct 2025 |
Odds of Winning | ₹1000 Amazon pay Balance – 1 prize(s) ₹50 Amazon Pay Balance – 5 prize(s)₹100 Amazon pay Balance – 1 prize(s)Apple iPhone 17 Pro – 1 prize(s)₹500 Amazon pay Balance – 1 prize(s) |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/gBAPM26 |
Question: What is the meaning of the word “Diwali”?
Answer: (B) Festival of lights
Sign up on Zingoy & get extra cashback 😍😍✔️✔️✔️
Amazon Funzone Diwali Special Games (Chance to win ₹10/20 & more)*
Shoppers can participate in this Amazon Great Indian Festival contest and get a chance to win the beast, Samsung S24 Ultra. Note that this contest is only live till 20th October so you better hurry up.

Amazon Funzone Diwali Spin & Win Samsung S24 Ultra
Contest Valid Till | 20th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 4th Nov 2025 |
Odds of Winning | Rs.20 Amazon Pay Balance – 50 prize(s)Rs.10 Amazon Pay Balance – 10 prize(s)Rs.1,000 Amazon Pay Balance – 1 prize(s)Samsung Galaxy S25 Ultra 5G – 1 prize(s)Rs.100 Amazon Pay Balance – 10 prize(s) |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/gKVP1P6 |
Question: Which of these is Amazon’s biggest sale of the year, usually happening around Diwali?
Answer: (B) Great Indian Festival
.
Amazon Spin & Win Bose Headphone & More*
Contest Valid Till | 20th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 4th Nov 2025 |
Odds of Winning | Rs.20 Amazon Pay Balance – 50 prize(s)Rs.10 Amazon Pay Balance – 10 prize(s)Bose headphones – 1 prize(s)Rs.1,000 Amazon Pay Balance – 1 prize(s)Rs.100 Amazon Pay Balance – 10 prize(s) |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/gREU9E5 |
Question: What does the word “Diwali” actually mean?
Answer: (B) Row of Lights

Amazon Jackpot Chance to Win ₹30,000 & more*
Contest Valid Till | 20th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 4th Nov 2025 |
Odds of Winning | Rs.30,000 Amazon Pay Balance – 1 winnerRs.1,000 Amazon Pay Balance – 1 winnerRs.100 Amazon Pay Balance – 20 winnersRs.50 Amazon Pay Balance – 20 winnersRs.20 Amazon Pay Balance – 100 winners |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/gGRXB4A |
Question: How many days does the Diwali festival traditionally last?
Answer: (A) 5 Days
.
Amazon Diwali Trivia: Answer and Win ₹20,000 Quiz*
Contest Valid Till | 20th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 4th Nov 2025 |
Odds of Winning | Rs.20,000 Amazon Pay Balance (1 winner) |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/gGDSEDQ |
Question 1: Which of these is Amazon’s biggest sale of the year, usually happening around Diwali?
Answer: (B) Great Indian Festival
Question 2: What does the word “Diwali” actually mean?
Answer: (B) Row of lights
Question 3: Which Indian festival usually happens right after Diwali?
Answer: (A) Bhai Dooj
Question 4: Every year the biggest Diwali celebration outside of India is in Leicester. True or false?
Answer: (A) True
Question 5: What is the universal Diwali greeting after you’ve eaten too much?
Answer: (B) I can’t move
.
Amazon Pictionary: Guess the Diwali treat and win ₹15,000*
Contest Valid Till | 20th Oct, 11:59 PM |
Winner Announcement Date | 4th Nov 2025 |
Odds of Winning | Rs.15,000 Amazon Pay Balance (1 winner) |
Contest Link (open in mobile device) | https://www.amazon.in/game/g6WDMM6 |
Question: I’m round, golden and show up in every Diwali box like I own the place. Who am I?
Answer: (C) Ladoo
Question 2: I’m so crunchy that if you eat me during fireworks, you’ll never know which sound was mine! Who am I?
Answer: (A) Chakli
Question 3: I’m the sweet that looks like a diamond but disappears faster than your Diwali bonus! Who am I?
Answer: (B) Kaju Katli
Question 4: I’m soft, milky and known to melt hearts faster than diyas melt wax. Who am I?
Answer: (A) Kalakand
Question 5: I’m the sweet that looks like a twirling bracelet and tastes like a sugar tornado! Who am I?
Answer: (A) Jalebi
Summary

Article Name
Amazon Diwali Sale Quiz 2025 (Great Indian Festival)
Description
In this article, you’ll find a list of all the Amazon Diwali Spin & Win and Quizzes (2025) to participate in and win big prizes.
Author
Vrushali Sawant
Publisher Name
Zingoy
Publisher Logo
