amazon prime day quiz

Amazon Prime Day Special Quiz Answers India 2022

Reading Time: 3 minutes

The Amazon Prime Day Sale 2022 will soon come to India. Before that, Amazon has come up with Prime Day Special Quiz which promises Amazon Pay vouchers worth upto ₹50000, Apple gadgets (iPhones, MacBooks, etc.), and more prizes. Thus, we have got the Correct Amazon Prime Day Quiz Answers for you!

Only Amazon Prime members can play the Prime Day Quiz. Checkout these latest Amazon offers which also offer upto 8.16% additional Rewards over & above the applied offers and discounts! Besides, there are also Amazon Gift Cards up for grabs!

This Amazon Prime Day Contest can be played exclusively on the Amazon app & m-site. Visit the ‘Fun Zone’ section in the app to explore various Amazon quizzes and games. Make sure you give correct answers in one go to be eligible to win quiz prizes. Here are all the Amazon Prime Day Sale Offers with extra upto ₹2000 Bonus Rewards.  

amazon prime days 2022

Prime Day Special Pictionary Quiz Answers

Stand a chance to win ₹25,000 Amazon Pay vouchers with these Prime Day Special Pictionary Quiz Answers for Today.

Q1. Name this actor, who is famous for his role in “The Big Bang Theory”

Answer – Jim Parsons

Q2. American former Stockbroker and now Author who is also famously known as “The Wolf of Wallstreet”

Answer – Jordan Belfort

Q3. Indian mathematician who was known as “The man who knew the infinity”

Answer – Srinivasa Ramanujan

Q4. First woman of Indian origin to go to space

Answer – Kalpana Chawla

Q5. Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the “Birdman of India”

Answer – Sálim Moizuddin Abdul Ali

Amazon Prime Day Specials Quiz Answers: Spin and Win

Play the Amazon Prime Day Specials Quiz to win iPhone 12, MacBook, Apple watch, AirPods, and other Apple gadgets.

Q. Between 65 and 145 million years ago, which of these rivers flowed towards the Pacific Ocean, in the opposite direction it flows today?

Answer : Amazon

Prime Day Specials Spin and Win Quiz Answers : Win OnePlus 10 Pro & other latest launches

Q. The __ pink river dolphin can change its color and also has the largest body and brain of any freshwater dolphin. Fill in the blanks

Answer : Amazon

Amazon Prime Day Specials Quiz Answers for Today India 2022

Checkout the Amazon Prime Day Quiz Answers for Today to win ₹50,000 Pay vouchers.

Q1. How many free deliveries do Prime members get?

Answer – Unlimited

Q2. How much does a one-year Prime membership cost?

Answer – 1499

Q3. Which of these is NOT a benefit that Prime members get with their membership?

Answer – Free hugs for every purchase

Q4. Using _________, Prime members can enjoy unlimited reading across a selection of 1000s of popular eBooks, comics and more at no extra cost. Fill in the blanks.

Answer – Prime reading

Q5. The upcoming 2022 Prime Day sale will be for 2 days. Only Prime members will be able to avail Prime Day offers.

Answer – True

Amazon Prime Day Special Jackpot Quiz Answers Today

Check out all Amazon Prime Day Special Jackpot Quiz Answers today and Win Rs. 75000.

Q. A streaming service from which company, has the rights to stream international cricket matches in New Zealand in India?

Answer – Amazon

Amazon Prime Day Pictionary Quiz Answers Today : Win Rs.25000

The Amazon Prime Day Pictionary Quiz is live from 12th July to 25th July 2022 where you can win Rs.25000 Amazon pay Balance

Q1. Identify this woman who became the first female and youngest ever Global CEO of Chanel? 

Answer : Leena Nair


Q2. This Scientist won the 1911 Nobel Prize in Chemistry for her discovery of the _______ and _______?

Answer : Elements Polonium and Radium


Q3. Name this astronaut and engineer, who was the first woman of Indian origin to go to space?

Answer : Kalpana Chawla


Q4. Identify this beauty pageant titleholder who was crowned Miss Universe 2021?

Answer : Harnaaz Kaur Sandhu


Q5. For which film did this woman won the Academy Awards to become the first female director to win an Oscar?

Answer : The hurt locker

Amazon Prime Day Specials Spin And Win Quiz Answer : Win HP Gaming Laptop & more

Prime Day Specials Spin And Win Quiz is live from 12-25th July 2022 where you can Win a HP Gaming Laptop, Rs.10000 and more.

Q. How many free deliveries do Prime members get?

Answer : Unlimited

Prime Day Special Jackpot Quiz Answers Today : Win Rs.50000

Amazon Prime Day Special Jackpot contest is live from 12-25th July 2022 where you can win Rs.50000 Pay balance.

Q. Prime Air’ is a drone delivery service currently in development by which company?

Answer : Amazon

These were all the Amazon Prime Day Special Quiz Answers for India 2022. We hope you win big! You can play these quizzes from 5th July, 2022 from 12 am to 25th July, 2022 11:59 pm. You can check if you are a winner or not in the Amazon Quiz Winners List.

Summary
Amazon Prime Day Quiz Answers India 2022
Article Name
Amazon Prime Day Quiz Answers India 2022
Description
Checkout the Amazon Prime Day Quiz Answers for India 2022 and stand a chance to Win iPhone 12, MacBook, AirPod, Apple Watch, Amazon Pay vouchers, and more!
Author
Publisher Name
Zingoy
Publisher Logo

Leave a Comment

Your email address will not be published.