Amazon Great Indian Festival Spin & Win quizzes and jackpot games answers

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 2022 | See Complete Details

Reading Time: 7 minutes

The Amazon Great Indian Festival Sale is just around the corner and as always Amazon has brought some exciting quizzes and games to give users a chance to win exciting prizes like iPhone13, Amazon Pay balance and more. 

The Amazon Great India Festival Sale is going to be live from end of September and to promote it, the brand has announced the Amazon Great Indian Festival Quiz contest in the Amazon Funzone section. The Amazon Great Indian Festival Quiz 2022 is live from 3rd September to 11th September 2022 and users who give the right answers can win great prizes as part of this Amazon contest.

How to Participate in the Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz 2022?

  1. Install the Amazon app from Google Playstore or Apple App Store
  2. Sign in to your account or create a new one if you are a new user 
  3. Navigate to the search bar and type “Funzone” in the search 
  4. Or navigate to the right most “listicle” option (next to the “shopping cart” icon) on your Amazon app homepage, and click on “Funzone and Inspiration” 
  5. Visit Funzone and play quiz games to win exciting prizes from Amazon
  6. If you win a prize, Amazon will contact you through SMS or E-mail and will require you to submit needed identity verification documents such as PAN card / Driving license / Voter ID etc. 
  7. To be eligible, you must be of 18 age or above and be a legal resident of In

Do note that you can only participate in the Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz through Amazon app. Also, be sure to sign in and play the quiz with your verified Amazon.in account.

Now that you know how to play the Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz, let’s quickly see the right answers to the questions in the Amazon quiz. 

Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz Answers 2022

Q: What benefits will Amazon offer during the Great Indian Festival on TV & large appliances? 

Answer: All of the above

Amazon Great Indian Festival Pharmacy Launch Quiz Answers 2022 (Rs.50,000 Amazon Pay Balance)

Q: What can you now start buying on Amazon with the Amazon pharmacy launch?

Answer: Prescription Medicines 

Amazon Great Indian Festival Large Appliances Quiz Answers 2022 (Rs.20,000 Amazon Pay Balance)

Q: What are the external benefits you can avail when you buy a Large Appliance on Amazon?

Answer: All of the above 

.

The Amazon Great Indian Festival is going to be live from 23rd September 2022.

Shop Kickstarter deals up to 40% OFF on Mobiles & Accessories!

.

Amazon Great Indian Festival Sale Samsung Galaxy M Series Quiz Answers

Question 1: Which feature in Galaxy M series cuts out the ambient noise and puts your voice in clarity during calls?

Answer: Voice focus

Question 2: Auto Data switching feature which lets you stay connected even when your primary sim is out of network, is available in which models?

Answer: All of the above

Question 3: Which feature in Galaxy M series allows you to virtually double the RAM? 

Answer: RAM Plus 

Question 4: Which was the first Galaxy M series phone to be launched in India?

Answer: M10

Question 5: Which year was the first Galaxy M series phone launched?

Answer: 2019

.

Source: Amazon Great Indian Festival 2022

Amazon Samsung Washing Machines Quiz (Rs,10,000) answers

Question 1: India’s first ever Ecobubble Top Loading Washing Machine provides

Answer: All of the above

Question 2: SmartThings app lets you control your Ecobubble Top Loading Washing Machine to help with

Answer: All of the above

Question 3: Which feature of Samsung Ecobubble Top Loading Washing Machine washes clothes in just 29 minutes?

Answer: SuperSpeed

Question 4: Which technology saves time and effort by washing more laundry items by enabling a bigger drum inside?

Answer: SpaceMax technology

Question 5: Digital Inverter Technology in Ecobubble Top Loading Washing Machine gives durable performance with of warranty on motor.

Answer: 12 years

Play the game on the Amazon app

.

Amazon LG Refrigerator Quiz Answers in Great Indian Festival 2022 (Rs.10,000)

Question 1: What is the 2022 communication theme of LG Refrigerators?

Answer: Stunningly Stylish

Question 2: How many times you need to knock on LG insta View door-in-door refrigerators to see what Is inside?

Answer: Twice

Question 3: Which feature removes 99.999% Bacteria in LG side-by-side refrigerators and keeps Food fresh for long?

Answer: Hygiene Fresh+

Question 4: Which feature in LG Refrigerators allows remote access to control cooling from anywhere?

Answer: LG ThinQ

Question 5: LG Refrigerator uses Artificial Intelligence to optimize cooling as per usage pattern in which feature?

Answer: Smart Learner

.

Answer & Win Samsung Refrigerator Quiz Answers 2022 (Rs.10,000)

Question 1: Which feature of Samsung Refrigerator ensures food stays fresh for twice as long?

Answer: Twin Cooling Plus

Question 2: What does Frost Free mean?

Answer: No frost formation inside your fridge

Question 3: How long is the warranty for digital inverter technology?

Answer: 10 years

Question 4: What does Convertible 5 in 1 mean ?

Answer: You can adjust your fridge’s cooling and space to seasons and number of people at your home

Question 5: What feature is available in Frost Free Refrigerator?

Answer: All of the above

Play the Samsung Refrigerator Answer & Win Quiz here

.

Amazon LG Washing Machines Quiz questions and answers 2022 (Rs.10,000)

Question 1: Which of the following are key features of LG Top Load Washing Machines?

Answer: All of the above

Question 2: LG Front Load washing machines comes with which technology?

Answer: Direct Drive

Question 3: LG Top Load washing machines comes with which technology?

Answer: Smart Inverter

Question 4: Which unique feature in LG top load washing machines enhance washing performance?

Answer: Turbodrum

Question 5: What are the benefits of LG Smart Inverter Technology?

Answer: All of the above

Amazon miniTV (Case Toh Banta Hai) Spin and Win Quiz questions and answers 

Question: Case Toh Banta Hai’ is exclusively available on amazon miniTV for? 

Answer: FREE

.

Spin and Win Samsung Galaxy Watch 4 Quiz in Amazon Great Indian Sale 

Question: Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Festival on Amazon? 

Answer: SBI Bank

.

Amazon also recently launched iQOO Z6 Lite 5G which comes with 4GB RAM, 64GB Storage. It is World’s First Snapdragon 4 Gen 1 and currently the best in-segment 120Hz Refresh Rate. A long-lasting 5000mAh Battery is a cherry on top.

Buy iQOO Z6 Lite 5G on sale on Amazon!

.

Amazon Camera Great Indian Festival Quiz Answers Today : Win Rs.1000

Q1. What are the different offers you can enjoy on Camera products purchased during Great Indian Festival?

All of the above

Q2. What is Amazon offering to new camera and accessories customers in addition to previous offers?

All of the above

Q3. What is going to make your Camera purchase exciting this Great Indian Festival?

All of the above

Q4. Which bestseller will you be able to buy at lowest prices of the year during Great Indian Festival?

All of the above

Q5. You will get to see your favourite influencers talk about camera products during Great Indian Festival?

TRUE

Amazon Great Indian Accessories Quiz Answers Today : Win 10000

Which of the following are best reasons to buy accessories on Amazon?

Answer: All of the above

Budget smartwatches are available at a starting price of ____ at Amazon.

Answer: ₹799

You can purchase truly wireless earbuds on Amazon for as low as ___

Answer: ₹799

Which of the following can help you make your purchase more affordable on Amazon?

Answer: All of the above 

You can purchase accessories from Amazon for as low as ₹99.

Answer: TRUE 

.

On a side note, Tvs and Appliances are available on the lowest-ever prices in this Amazon Great Indian Festival.

Shop TVs & Appliances in the Amazon sale!

.

Amazon Great Indian Festival Washing Machines Quiz Answers 2022 (Rs.20,000 Amazon Pay Balance)

Q1: What are the different types of Washing machines? 

Answer: All of the above

Q2: Which of these brands do not sell a Washing machines? 

Answer: Candy  

Q3: What are the different features to be considered while buying a Washing machine?

 Answer: All of the above  

Q4: What capacity of machine is suited for couples? 

Answer: 6-7 kg  

Q5: What are the external benefits you can avail when you buy a washing machine on Amazon? 

Answer: All of the above 

Get Cashback and Rewards everytime you shop online with Zingoy!

Amazon Great Indian Festival Refrigerator Quiz Answers 2022 (Rs.20,000 Amazon Pay Balance)

Q1: What are the different features to be considered while buying Refrigerators?  

Answer: High capacity    

Q2: Which of these brands do not sell a Refrigerators?  

Answer: IFB

Question 3: What are the external benefits you can avail when you buy a Refrigerator on Amazon?  

Answer: All of the above    

Question 4: What capacity of Refrigerator is best suited for large families?  

Answer: side by side

Question 5: What are the different types of Refrigerators?  

Answer: All of the above

See Offers and Discounts Available in this Amazon Great Indian Festival Sale 2022

Amazon Great Indian Festival Jackpot Quiz Answers Today 2022

Q1. What benefits will Amazon offer during the Great Indian Festival on TV & large appliances? 

All of the above  

Q2. Amazon Electronics and accessories is offering coupon discounts on _____ number of products? Fill in the blanks 

more than 15,000  

Q3. During the Great Indian Festival, on which of the following products Amazon offers free shipping? 

All of the above   

Q4. Amazon Echo, Fire TV and Kindle offer the lowest price of the year during the Great Indian Festival. True or False? 

TRUE  

Q5. What benefits awaits you from Amazon small business? 

All of the above 

Users who participate and give the right answers to the quiz questions can win some amazing prizes.

Prizes for giving the right answers in Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz 2022 

Prize Distribution of Prizes to the Winners
iPhone 13 1 Winner as selected by random draw of lots 
Sony Headphones 1 Winner as selected by random draw of lots 
Rs.1000 Amazon Pay Balance150 Winners as selected by random draw of lots 
Rs.500 Amazon Pay Balance300 Winners as selected by random draw of lots 
Rs.50 Amazon Pay Balance2,500 Winners as selected by random draw of lots 

When will the prize be delivered to the winner?

The prize won would be dispatched/delivered to the winner on or before 12th November 2022

Prizes in Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz (Rs.50,000)

Prize Distribution of Prizes to the Winners
Rs.50,000 Amazon Pay Balance1 Winner as selected by random draw of lots 
Rs.25,000 Amazon Pay Balance2 Winners as selected by random draw of lots 
Rs.10,000 Amazon Pay Balance4 Winners as selected by random draw of lots 
Rs.5000 Amazon Pay Balance7 Winners as selected by random draw of lots 
Rs.1000 Amazon Pay Balance25 Winners as selected by random draw of lots 

When will the prize be delivered to the winner?

The prize won would be dispatched/delivered to the winner on or before 24th September 2022

Prizes in Amazon Great Indian Festival Spin and Win Quiz (Rs.20,000)

Prize Distribution of Prizes to the Winners
Rs.20,000 Amazon Pay Balance5 Winner as selected by random draw of lots 

When will the prize be delivered to the winner?

On or before 30th September 2022 

Summary
Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 2022 | See Complete Details
Article Name
Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 2022 | See Complete Details
Description
Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 2022 : The Amazon Great India Festival Sale is going to be live from end of September and to promote it, the brand has announced the Amazon Great Indian Festival Quiz contest in the Amazon Funzone section. The Amazon Great Indian Festival Quiz 2022 is live from 3rd September to 11th September 2022 and users who give the right answers can win great prizes as part of this Amazon contest.
Author
Publisher Name
Zingoy
Publisher Logo

Leave a Comment

Your email address will not be published.